Nosilnost: 60 kg

Thule VeloSpace XT 3 (939)

Thule VeloSpace XT 3 – Velo Space 939 – zložljiv nosilec za tri kolesa, lahek in kompakten ter enostaven za montažo, demontažo in shranjevanje! Nudi tudi možnost razširitve še za eno kolo: https://www.thule.com/en/si/bike-rack/accessories/thule-velospace-xt-bike-adapter-_-938100 !

EDINI MODEL, KI IMA MOŽNOST DODATNEGA NAGIBA PRI AVTIH S POKONČNIMI ZADNJIMI VRATI*!

Omogoča enostaven dostop do prtljažnika s pomočjo stopalke, ki nagne nosilec s kolesi vred. Je zelo lahek in zložljiv, tako da ga lahko npr. pred kolesarjenjem, pospravite kar v avto. Kolesa lahko zlahka naložite nanj in jih zaklenete. Orodje za montiranje ni potrebno!

Več si lahko preberete in pogledate na povezavi: https://www.thule.com/en/si/bike-rack/towbar-bike-racks/thule-velospace-xt-3-_-939000

in https://youtu.be/4Cux_-v0iuU

Ta model VeloSpace 939 omogoča tudi prevoz košare Thule BackSpace XT: https://www.thule.com/en/si/cargo-carrier/towbar-cargo-carriers/thule-backspace-xt-_-938300

Vse aktualne modele pa si lahko ogledate tu: https://www.thule.com/en/si/bike-rack/towbar-bike-racks

Pozor! Pomembno je, kateri avto imate, kakšno kljuko, kakšen el.priključek, električna kolesa, …! Povprašajte nas za nasvete ali pa se oglasite na preiskus in razgovor!

V ceni je vključeno sestavljanje komponent, nastavitev zaponke kljuke, priklop kabla, preizkus delovanja svetil, prikaz delovanja navojnih ključavnic in uporabljanje celotnega sistema ter odstranitev embalaže.

Za več informacij in vprašanj nas lahko kadarkoli pokličite na spodaj navedeno telefonsko številko – klic vam bomo kmalu vrnili; ali pošljite povpraševanje na peter.sport@siol.net. Akcijska cena veljajo za gotovino, sicer moramo dodati 3% (plačilne kartice). Možno je tudi plačilo na do 3 obroke z Diners ali Mastercards! Za podrobnosti vprašajte v svoji banki!

Nudimo vam novo, rabljeno, staro za novo ali staro za staro; morajo pa biti THULE komponente! Za kupljene rabljene prtljažnike dobite 2 leti garancije (enako kot za nove*)!

PETER ŠPORT

Ljubljana, Vojkova cesta 77 – podhod S PARKIRNIM MESTOM!

Telefon: (01) 565-30-30 … nesprejete klice vračamo!

E-pošta: peter.sport@siol.net

Odprto:

od 10. – 12. in od 14. – 19. ure ob delavnikih,

v soboto od 10. – 13. ure;

ob nedeljah in praznikih pa športamo in je zaprto.

Domov